JavaScript must be enabled to use this page.

Your web browser is currently configured to prevent JavaScript from running. This page uses JavaScripts to perform many of its functions. You must re-configure your browser to allow JavaScript to run before you can use the page.

Loading...

Buy Now
Share

 
 

In het spel De Avonturen van Kuifje™ speel je de rol van Kuifje, de dappere verslaggever uit de actiefilm geregisseerd en geproduceerd door de bekroonde regisseur Steven Spielberg en producent Peter Jackson. Het spel, dat in nauw overleg met hen is gemaakt, voert je op een intense manier mee naar de betoverende locaties en personages uit de film.

Als speler kan je rekenen op non-stop actie en avontuur en dat terwijl je een ongelooflijk mysterie probeert op te lossen. Ga op zoek naar kostbare perkamenten uit de gouden eeuw van de piraterij, die mogelijk leiden naar één van de allergrootste onderzeese schatten. Het wordt echter geen makkelijke opdracht. Werk daarom goed samen met je slimme hondje Bobbie en de knorrige kapitein Haddock om het op te nemen tegen inhalige kunstverzamelaars, louche wapenhandelaars en andere schurken. Onthul de waarheid over het Geheim van de Eenhoorn!

 
  • Speel als Kuifje, Bobbie, kapitein Haddock of andere personages.
  • Reis de wereld rond en ontdek de locaties uit de film en nog veel meer, zoals het schip van kapitein Haddock, de landschappen van de noordelijke Sahara in het maanlicht, de exotische stad Bagghar enzovoort.
  • Herbeleef de belangrijkste momenten uit de film op de meest diverse spelwijzen: van platformgame tot zwaardvechten en vliegen met een vliegtuig.
  • Deel je belevenissen door het spel met je vrienden te spelen en samen de mysteries op te lossen! Experimenteer met de nieuwe vaardigheden van je personages, verzamel schatten, win vermommingen en speel nieuwe kaarten vrij.
  • Zet je schrap voor het speltype Uitdaging, waarin je het opneemt tegen de computer in specifieke uitdagingen.
  • Kies voor een nog intensere ervaring met PLAYSTATION® MOVE & KINECT™ FOR Xbox 360®. Speel met je hele lichaam en gebruik intuïtieve bewegingen. Het spel kan echter net zo goed gespeeld worden zonder de Playstation Move-controller of de Kinect-sensor.
  The adventures of Tintin - characters_tintin

Kuifje

Kuifje is een dappere verslaggever en avonturier. Hij gaat tot het uiterste om een mysterie op te lossen en met een goed verhaal thuis te komen.

Speciale coöpvaardigheden:

Gebruik het grijphaakpistool van Kuifje om bij onbereikbare plekken te komen of om vijanden naar je toe te trekken en knock-out te slaan!

   The adventures of Tintin - characters_milou

Bobbie

Bobbie staat op de allereerste tekening van het eerste avontuur. Hij is de eerste reisgezel van Kuifje en zijn alter ego. In het begin was Bobbie de enige vriend van Kuifje.

Speciale coöpvaardigheden:

Bobbie is kleiner dan de andere personages. Hierdoor kan hij plekken bereiken waar mensen niet bij kunnen. Met zijn geblaf kan hij voorwerpen stukmaken en vijanden laten schrikken!

  The adventures of Tintin - characters_haddock 

Kapitein Haddock

Kapitein Haddock is het populairste personage uit de Kuifje-strips. Haddock is wat naïef en heeft zo zijn stemmingswisselingen, maar dat maakt hem juist zo leuk.

Speciale coöpvaardigheden:

Dankzij Haddocks brute kracht kan hij in het coöpspeltype grote kisten verplaatsen en zelfs door muren breken!

  The adventures of Tintin - characters_dupond 

Jansen en Janssen

Jansen en Janssen zijn detectives. Ze lijken erg op elkaar, maar helaas zijn ze allebei even onbekwaam! Deze detectives lijken wel tweelingen! Aan de vorm van hun snor, kun je zien wie wie is.

Special co-op abilities

In het coöpspeltype kun je de stok van Jansen en Janssen gebruiken om projectielen terug te slaan, puzzels op te lossen en door de levels te zweven.

  The adventures of Tintin - characters_casta 

Bianca Castafiore

Bianca Castafiore is een internationale operazangeres die in alle grote concertzalen ter wereld heeft opgetreden. Ze staat bekend om haar interpretatie van het nummer, 'l'air des bijoux' van Faust, wat ze altijd op oorverdovend volume ten gehore brengt.

Speciale coöpvaardigheden:

Gebruik Castafiores speciale vaardigheid 'brekend glas' om obstakels te vernielen.

  The adventures of Tintin - characters_sfrancis 

Sir Francis Haddock

Sir Francis is een voorouder van Kapitein Haddock. Hij was ridder en kapitein in de marine onder Koning Lodewijk XIV, die hem in 1695 Marlinespike Hall cadeau gaf.

Speciale coöpvaardigheden:

Neem bezit van een schilderij om je te verbergen en je vrienden te helpen tijdens je adembenemende avontuur.

 
  • Visit the English (UK) version